Aanbouw en uitbouw maken

Is uw woning toch een beetje te klein geworden en is een serre dé oplossing? Of wilt u een garage voor uw auto? Als de ruimte er is, waarom zou u deze dan niet benutten? Naast al onze gespecialiseerde dakwerkzaamheden, bieden we u ook de mogelijkheid voor het plaatsen van aanbouw of uitbouw. Een aanbouw kan in allerlei vormen. 0800 Dakservice biedt een serie uitbouw mogelijkheden, zoals het plaatsen van aan/uitbouwen, serre`s, veranda`s schuren en tuinhuisjes. Maar u kan ook andere wensen hebben. Daar bieden wij als bedrijf maatwerk.

Wilt u hierover informatie? Neem dan contact met ons op en wij kunnen dan een afspraak maken om de diverse mogelijkheden, de kosten en het tijdsbestek met u door te nemen. Zulke aanbouw en uitbouwen kunt u echter niet zomaar bouwen. Na het overleg met u over wat u wilt, zal een gespecificeerde bouwtekening worden gemaakt en met uw instemming zullen we met de aanbouw of uitbouw starten.

IMG-20150922-WA0008

IMG-20150922-WA0007

U zult zich namelijk aan bepaalde regels moeten houden, onder meer om uw veiligheid en die van omwonenden te waarborgen.

Maar ook omdat uw uitbreiding moet passen in de omgeving en uw buren er geen last van mogen hebben.

In sommige gevallen is daar een bouwvergunning voor nodig, in andere gevallen niet.

Na het overleg met u over wat u wilt, zal een gespecificeerde bouwtekening worden gemaakt en met uw instemming zullen we met de bouw starten.

IMG20150906WA0010

IMG-20150922-WA0000

Heeft u een dakspecialist nodig?
Bel ons direct op 0800-3257378 of vraag nu een offerte aan