Dakgoot vervangen

In sommige gevallen is het niet meer rendabel om de dakgoot te repareren of te renoveren, in dit geval zullen wij de dakgoot verwijderen en deze vervangen door een nieuwe.
Eerst zullen wij met u overleggen over wat voor dakgoot er voor terug komt, daarna worden de maten ingemeten, vervolgens wordt het materiaal uitgezocht.

Als dit is gedaan zullen we de dakgoot gaan hangen.
Ook het repareren en vervangen van de boeiboarden kunnen wij voor u doen, evenals het schilderen ervan.

zinkdakgoot

Zinkdakgoot

pvcdakgoottr

pvcdakgoottr

koperendakgoot

koperendakgoot

Voor de reparatie

boeiboord_verouderd

dakgoot_vernieuwen_voor

Na de reparatie

boeiboord_vernieuwen_en_schilderen

 

dakgoot_vernieuwen_na

Dakgoot coaten

Door het regenachtige klimaat in ons land hebben de dakgoten veel te verduren, in de loop der jaren zullen door de regenval en vuiligheid de dakgoten steeds zwakker en dunner worden met als gevolg lekkages in de dakgoot.

Om dit probleem tegen te gaan bieden wij de mogelijkheid om de dakgoten te laten coaten. Doormiddel van de zinkcoating met verharder wordt het verval van de dakgoten tegengegaan, waardoor hij vele jaren langer meegaat.

Dakgoot drain plaatsen

gootdrain-bladvanger

Elk jaar valt er weer veel blad en ander vuil in de dakgoten wat in de wintermaanden met vorst kan leiden tot lekkages.
Het plaatsen van een dakgootdrain voorkomt dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen.
Hierdoor wordt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengd en tevens kunt veel besparen op de onderhoudskosten van de dakgoten.

dakgoot_drain_2        vogeldrain_ter_verkoming_van_bladeren_en_ander_vuil_in_de_dakgoot

Plaatsen vogelschroot

Vogels en muizen nestelen graag en vaak onder de dakpannen, dit veroorzaakt veel ongemakken zoals nare luchtjes, aantasting van de panlatten en dakisolatie etc..
Deze problemen zijn op te voorkomen door het plaatsen van de speciaal ontwikkelde vogelschroot, deze maakt het onmogelijk voor vogels en muizen om onder de dakpannen te komen. vermoed u dat er ongedierte onder de pannen zit, twijfel dan niet, en laat dan vogelschroten door ons plaatsen om problemen te voorkomen.

Heeft u een dakspecialist nodig?
Bel ons direct op 0800-3257378 of vraag nu een offerte aan